sunset-2794193_1280

Hilton Head Island, SC

Poslovi America - YuGo USAHilton Head Island je ostrvo na jugoistoku Amerike i pripada obalskom delu Južne Karoline. Duge peščane plaže, topla voda okeana i prijatno toplo vreme su ono što privlači turiste već godinama. Na samom ostrvu se nalazi dosta hotela i resorta. Velika posećenost ovog ostrva znači i veliki broj prilika za dodatne poslove.

Hilton Head je oduvek privlačio milionere koji tu žive ili bar provode leto. Kod poslodavca Westin student su zaposleni na raznim pozicijama, jer je to resort i posla nikad ne manjka, ali najčešće radne na poziciji bussera. To je pozicija koja pored osnovne satnice koja je prilično niska (2,65$) donosi i bakšiš koji je u suštini najveći deo zarade.

Na ostrvu pored hotela postoji još par poslodavaca poput Mediterranean Bar i Grilla, Salty Dog cafea koji su više klasični poslovi na program poput rada u kuhinji i prodaje sladoleda. Ono što će se najviše dopasti studentima ovde, pored zarade, je lepota samog ostrva, al ii briga poslodavaca o studentima, pravi Southern hospitality na delu.

Poslodavac: Westin Resort

Pozicija: Food runner

Satnica: 2,65$/h + tips

Housing: 125$/w

Engleski: Mid-Advanced

Comments are closed.