Poslovi Amerika - YuGo USA

Vergennes, VT

Klub Basin Harbour je porodični hotel koji se nalazi na obali jezera. Sam Vergennes, grad gde se klub nalazi je veliko skijalište, ali turistička sezona nije ograničena na zimu. Leti, većina posetilaca su porodice sa decom kojima su sadržaji ovog kluba posebno prilagođeni.

Vermont je država u kojoj na odmor dolaze ljudi sa severoistoka Amerike, koji žele da izbegnu gužvu plaža, a vrelinu gradova zamene zelenilom i čistim vazduhom. Pozicije za student su raznolike. Posao recreational coordinator podrazumeva organizovanje zabavnih sportskih aktivnosti za najmlađe posetioce. Iskustvu u radu sa decom ili kao lifeguard je više nego poželjno.

Za pozicije Dinning room server se zahteva malo više snage, jer je potrebno nositi poslužavnike sa 10-15kg tereta. Uz to posao se sastoji od postavljanja stola, pospremanja za gostima i direktne interakcije sa gostima. Smeštaj za student je u okviru samog kluba po ceni od 100$ nedeljno. Bitna stvar je to što je u cenu od 100$ uključeno i tri obroka, tako das u i troškovi hrane minimalni. Sjajno mesto za sve koji žele malo mirnije leto u kom će pored rada moći da uživaju i u fizičkim aktivnostima i u lepoti samog mesta u kom su.

Poslodavac: Basin Harbour Club

Pozicija: Dining room server/Assistant, Recreational Coordinator

Satnica: 10,5$/h

Housing: 100$/w (food included)

Engleski: Mid-Advanced

Comments are closed.